Mosoda árlista

Önkiszolgáló mosoda árlista

  • Mosás "RÖVID"     30°C (max. 3kg - ~20 perc) - 800Ft
  • Mosás "INTENZIV" 30-60°C (max. 8kg - ~60 perc) - 800Ft
  • Főzőmosás 95°C (max 8kg ~95 perc)- 1000 Ft
  • Extra centrifugálás (+14 perc) - 300Ft
  • Szárítás -szekrényszáraz állapot eléréséig* (max. 8kg -  ~70 perc) - 800Ft 
  • Házhozszállítás, legalább 6 mosás+6 szárítás megrendelése esetén 1000 Ft (5km körzeten belül-egy irányban)
  • Mosodánkban bankkártyát sajnos nem tudunk elfogadni, ezért csak készpénz fizetés lehetséges

 Mosószalonunkban a mosószert (ARIEL kapszula) és az öblítőt (Coccolino) az áraink tartalmazzák, de természetesen használhatja jól megszokott mosóporát, öblítőjét is!

*más önkiszolgáló mosodáknál általában időre kell fizetni, ezért előfordulhat hogy többször is fizetni kell egy adag textil megszárításáért, mivel  időre megy a szárítás és könnyen előfordulhat hogy az első szárítási ciklus végeztével a textil még nedves marad, ezért újra fizetni kell mindaddig, ameddig száraz nem lesz a textil. Ezt leginkább alacsony hőmérsékletű és/vagy nehezen száradó textilek szárításánál fog Önnek többletköltséget okozni.

Önkiszolgáló mosodánkban a szárítás addig tart 800 Ft-ért, ameddig száraz nem lesz a textil, ezzel Önnek jelentős árelőnye lehet a legtöbb önkiszolgáló mosodához vagy mosószalonhoz képest ahol a szárításért időre kell fizetni.Szárításnál mindig figyeljen a szárítási hőfokra. Magas hőfokon történő szárítás esetén gyorsabban megszárad a textil, de bizonyos textilfajták -melyek nem bírják a magas hőmérsékletű mosást/szárítást- károsodhatnak.

Tapasztalatunk szerint ügyfeleink mosógépenként 4-5 kg ruhát mosnak egyszerre.tehát általában még a kisebb kapacitású gépeinket sem tudja mindenki optimálisan kihasználni. Ne dőljön be a nagy kapacitású ipari gépekkel szolgáltató önkiszolgáló mosodáknak, ha nincs Önnek egy színből  (mely egy menetben mosható) 11-16 kg ruhája akkor csak lényegesen drágábban mosta ki a 4-5 kg ruháját és a környezetét is jobban megterhelte a szükségesnél. Ne feledje már 7 kg ruha is egy púpozott nagyméretű ruháskosár, és megtölt egy közepes méretű bőröndöt.

 

Ennyi 6.8 kg ruha:

Ennyi 7kg ruha

© 2018 Önkiszolgáló mosoda. All Rights Reserved.